Uiteraard helpen we bij de implementatie van OverviewX. Maar meer dan dat; terwijl we OverviewX invoeren, denken we (afhankelijk van de huidige situatie) mee over het stroomlijnen van je organisatie.
Minder tijd kwijt zijn aan alledaagse klusjes, door slim gebruik van je Mac.

OverviewX maakt gebruik van één centrale database die bij je op de server komt te staan. We helpen je bij het overzetten van je bestaande gegevens en, indien gewenst, bij het aanmaken van sjablonen en rapporten.

Ook geven we een instructie aan degenen die ermee moeten werken. Omdat OverviewX een echt Mac programma is, heeft het ook de eenvoud van de Mac. Voor de instructie ben je je personeel dan ook geen dagen kwijt.

Op dit moment is OverviewX afgestemd op Apple Mail en/of Outlook 2011 voor het archiveren van je mail (drag and drop). Voor het het automatisch aanmaken van correspondentie wordt Word 2011 ondersteund. We willen hier ondersteuning voor Pages aan toevoegen in de nabije toekomst.

 

Ben je benieuwd waar OverviewX jou aan extra overzicht kan helpen, neem dan contact met ons op voor een nadere kennismaking.